Események betöltése

További Események

Alter Bridge

július 1. - 20:00 | 10900Ft - 14900Ft

Esemény Navigation

Az egyensúly a szélsőségekből származik.

Az időtlen zenei jártasság, a kimagasló énektudás, a mesterszintű technikai tudás és a határozott elszántság egyensúlya hozta létre az Alter Bridge zenekart, mint egyetemes erőt a hard rock világában.

2004-es színrelépésük óta a floridai kvartett – Myles Kennedy [ének, gitár], Mark Tremonti [gitár, ének], Brian Marshall [basszusgitár] és Scott Phillips [dob] – az aranylemezes, slágerlista első öt helyezettje között debütáló One Day Remains albumtól indulva, elért a kritikai és rajongói megbecsülésen át számtalan teltházas koncertig, valamint több mint 1,5 millió eladott lemezig és a 100 milliót is meghaladó letöltésig.

Ám a banda továbbra is tökéletesen érzékeli a kreatív egyensúlyt.

“Remélhetőleg zenénk ugyanúgy megmozdítja vagy inspirálja a hallgatóinkat, ahogyan az évek során számtalan album inspirált minket” – fejti ki az énekes. „Annak ellenére, hogy dalainknak nagyon különleges jelentése van számomra, remélem, hogy a hallgatók is ki tudják nyerni a saját jelentéseiket belőlük, és talán a nóták új nézőpontot adnak számukra az útjukon. Az gyönyörű lenne.”

„Nagyon büszke vagyok az Alter Bridge-re” – veszi át a szót Mark. „Egy kis zenekarként indultunk, amely sok fárasztó akadállyal találta magát szemben. Küzdöttünk és küzdöttünk. Hihetetlen, hogy eljutottunk a jelenlegi szintre. Ez azt mutatja, hogy az általunk elvégzett munka nem volt hiábavaló, és érdemes megvívni a további csatáinkat is. “

Azt talán már meg sem kell említeni, hogy a zenekar simán megtelíti a londoni O2 Arénát, és kihagyhatatlanok a jelentős rock színpadokról, a Download fesztiváltól a Red Rocks amfiteátrumig.

És az Alter Bridge most visszatér Budapestre, 2020. július 1-én lépnek fel a Barba Negra Trackben! A budapesti koncertre jegyek március 2-án 11 órától kaphatók. A regisztrált Live Nation tagoknak elővásárlási lehetőségük van február 28-án 11 órától.

További információ:

https://alterbridge.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu

https://jegy.rock1.hu

Részletek

Dátum:
július 1.
Időpont:
20:00
Összeg:
10900Ft - 14900Ft
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Barba Negra Track
Neumann János utca 2.
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Térkép