Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

További Események

Balázs Fecó exkluzív nagykoncert

augusztus 16. - 21:00 | 3990Ft - 7490Ft

BALÁZS FECÓ pályafutása 1967-ben a Neoton együttesben kezdődött, majd játszott a Taurusban. A kultikussá vált Korállal és a Balázs Fecó Band néven alapított formációival koncertezik a mai napig. Olyan örökzöld slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Homok szélben, a Kőfalak leomlanak, a Kölykök a hátsó udvarból, a Ne állj meg soha, a Maradj velem, az Érints meg, a Kergesd el a felhőt a házamról, a Hétfői Hold, az Évszakok, vagy épp a Csönd éve. Munkásságát számtalan szakmai és állami elismeréssel jutalmazták. Egyebek mellett Liszt-díjas, kétszeres EMeRTon-díjas, Artisjus Életmű-díjas, Fonogram-díjas előadó, akit hatszor választottak az év billentyűsének az országban. Példaértékű zenei pályafutásáért megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét és tisztikeresztjét is. Nevéhez fűződik a sitkei kápolna megmentése és harminc éve tartó üzemeltetése a nagyszabású augusztusi koncertekkel.

BALÁZS FECÓ ezen  alkalommal, az egyetlen nagyzenekaros LIVE koncertet adja 2019-ben vidéken, a kiemelt, tradicionális helyszínen a Siófoki Szabadtéri Színpadon! A vissza nem térő alkalomra való tekintettel, ez az egyetlen koncert, melynek sokat mondó címe: “Érints meg még egyszer…”

A nagykoncert vendégei: Keresztes Ildikó és Szűcs Antal Gábor.

Várjuk szeretettel egy igazi kuriózummal a Balaton fővárosában a Siófoki Szabadtéri Színpadon!

Jó szórakozást kívánunk!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a koncert esőnapja 2019. augusztus 22. Csütörtök 21:00 óra!

Fontos információ: felhívjuk Kedves Érdeklődők figyelmét, hogy a koncert hivatalos jegyértékesítője a funcode.hu. Kérjük, hogy kizárólag hivatalos jegyforgalmazótól vásároljanak a koncertre belépőjegyet. Minden alternatív forrásból származó tranzakció esetében nem áll módunkban reklamációt elfogadni. A koncert hivatalos jegyárairól a funcode.hu oldalon tájékozódhatnak, minden ettől eltérő jegyárakat tartalmazó alternatív források használatát nem javasoljuk.  Figyelmüket köszönjük!

Részletek

Dátum:
augusztus 16.
Időpont:
21:00
Összeg:
3990Ft - 7490Ft
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Kálmán Imre Szabadtéri
Fő tér 2.
Siófok, 8600 Magyarország