Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

További Események

Charlie

2019. augusztus 9. - 21:00 | 3990HUF - 6990HUF


Charlie  A Liszt Ferenc-díjas előadóművész – sokan csak úgy jellemzik: Az Énekes – élő koncerten lép fel Siófokon.

Sokan tudják, hogy Charlie egykor a Generál és a Pannonia expressz frontembere a 90-es években önálló művészi karrierbe kezdett, amelynek köszönhetően a mai napig töretlen népszerűségét és a közönség feltétlen szeretet és rajongását tudhatja magáénak.

Charlie 2019. Augusztus 09.-én Siófokon a legendás szabadtéri színpadon ad koncertet zenekarával. A Charlie Band szintén sok évtizedes karriert birtokló zenetanárokból és méltán elismert zenészekből áll. Dobok: Póta András; Basszusgitár: Lattmann Béla; Billentyűs hangszerek: Halász János; Szaxofon: Csiszár Péter; Gitár: László Attila.

A koncert exkluzív vendége a Generál és az LGT legendája Karácsony János James, aki szívesen vállalta a felkérést és tervei szerint eljátssza Charlieval a legnagyobb slágereket, amelyek az LGT korszakból ugyanúgy mint a Generál évekből máig fennmaradtak!

A funky a soul, a jazz és a rock, nagyágyúja Charlie egy felejthetetlen estét ígér a siófoki közönségnek, mindazon slágerekkel amelyekre az elmúlt közel öt évtizedben megannyiszor buliztunk.

Charlie üzenete a Balaton és a siófoki nyáresték szerelmeseinek a következő: ne feledd! „az légy, aki vagy, érezd jól magad…”

Mi talán annyit tennénk hozzá: hozd el a párod és a családod, hiszen: „mindenki valakié…”

Jó szórakozást kívánunk!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a koncert esőnapja 2019. augusztus 12. Hétfő 21:00 óra!

Jegyvásárlás

Részletek

Dátum:
2019. augusztus 9.
Időpont:
21:00
Összeg:
3990HUF - 6990HUF
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
Honlap:
https://tickets.funcode.hu/event/charlie-2019

Helyszín

Kálmán Imre Szabadtéri
Fő tér 2.
Siófok, 8600 Magyarország