Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

További Események

Disney on Ice

február 1. - február 4. | 4900Ft - 19900Ft

A Disney On Ice bemutatja Varázslatos Jégfesztivál című előadását, a Disney birodalom ragyogó egyvelegét

 Anna és Elsa, minden idők első számú animációs Disney filmjének, a Jégvarázs nővéreinek szereplésével

A budapesti előadásra jegyek kaphatók 2018. március 29-től

Készüljünk a téli csodaországba történő belépésre, hiszen Mickey és Minnie egér elhozza Budapestre a Disney birodalom legvarázslatosabb pillanatait a Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál keretében. A budapesti előadásra jegyek kaphatók 2018. március 29-től.

A mesebeli móka újabb forgatagában vidám részek láthatók mindenki kedvenc Disney filmjeiből, Ariel, Aranyhaj és Belle hercegnők történetéből.

Továbbá élvezhetjük Anna és Elsa különleges szereplését az Oscar® nyertes és minden idők egyik legnagyszerűbb Disney animációs filmjéből, a Jégvarázsból! A közönség együtt utazhat az Északi-hegységbe Olaffal, a vidám hóemberrel, Kristoffal, a hegyi emberrel, és hűséges szarvasával, Svennel, miközben segítenek a nővéreknek felejthetetlen szereplőkkel teli kalandos és varázslatos útjuk során.

“Az elmúlt 30 évben a Disney On Ice előadások összeállításakor a Feld Entertainment olyan filmre várt, mint a Jégvarázs”- állítja Nicole Feld producer. “A legizgalmasabb rész az olyan karakterek jégrevitele, mint Anna és Elsa, tudva, hogy erős és inspiráló üzenetük van a közönség számára miközben felfedezik az igazi szeretet jelentését.”

A Feld Entertainment által létrehozott Varázslatos Jégfesztivál a Disney birodalom elbűvölő egyvelege, amelyben a közkedvelt hősnők történeteit energikus koreográfiával emelték ki, ami a közönséget is éneklésre, táncra és ovációra buzdítja. Mickey és Minnie egér kalauzolja a rajongókat a bámulatos csodaországon keresztül, ahol találkozhatnak Sebastiannal és Triton lányaival A kis hableányból, a Csúcs Kiskacsa lármás közönségével az Aranyhaj és a nagy gubancból, valamint A szépség és a szörnyeteg hűséges, elvarázsolt személyzetével.

“A részleteket egybegyúrva a klasszikus Disney történetektől az Oscar-díjas Jégvarázsig, kiegészítve vígjátéki és zenei elemekkel, egy valóban egyedülálló módot találtunk minden történet újramesélésére”– mondja Juliette Feld producer.

A producer testvérpáros, Nicole és Juliette Feld alkották meg ezt a sztárokkal teletűzdelt, fantasztikus jeges előadást:

  • Patty Vincent (rendező) – Számos Feld Entertainment jég- és színpadi műsort rendezett, köztük a Disney On Ice Rockin’ Ever After-t, a Dare to Dream-et és a Treasure Trove-t. 31 éve kezdte pályafutását a Feld Entertainmentnél korcsolyázóként, majd előre lépett a cégnél, és a Disney On Ice előadások karakterfejlesztési igazgatója lett. Ebben a szerepben olyan fejlesztésekért felel, amely a legjobban megfelelnek az előadóknak, és az általuk megszemélyesített karakternek. Továbbá társrendezője a Playhouse Disney Live!-nak és a High School Musical Summer Celebration-nek (színpadi show).

 

  • Jeremy Desmon (író) – Nevéhez fűződik a The Girl in the Frame, az If You Give A Mouse A Cookie & Other Storybooks, a Ringling Bros. and Barnum & Bailey® Presents Barnum BashSM és a Disney Live! Mickey’s Music Festival. 2007-ben elnyerte a Kleban díjat a zenés színházi darabok terén nyújtott kimagasló munkájáért, és tagja a Drámaírók Jonathan Larson Közösségének.

 

  • Cindy Stuart (koreográfus) – A Profi Műkorcsolyázók Szövetsége négyszer jelölte már az Év koreográfusa díjra, 2014-ben Sonja Henie díjra jelölték; többször is dolgozott az olimpiai aranyérmes Robin Cousins-szal; összeállított koreográfiát az amerikai bajnok Gracie Goldnak, az amerikai bronzérmes Mirai Nagasunak, a világ- és olimpiai bajnok Xue Shen és Hongbo Zhao, illetve az olimpiai bajnok Jamie Salé és David Pelletier párosoknak. Számos Disney On Ice produkció koreográfusa, köztük a a Jégvarázs előadásnak is.

 

  • Walt Spangler (látványtervező) – Tervezett már díszletet színházi, opera, tánc- és jég előadásokhoz is. Nevéhez fűződik a Desire Under The Elms Broadway változatának, A Christmas Story: The Musical utazó előadásának, Maury Yeston Tom Sawyer balettjének, Kenneth Lonergan Medieval Play, illetve a Tuck Everlasting The Musical ősbemutatójának és a White Snake közelgő pekingi premierjének látványvilága is.

 

  • Cynthia Nordstrom (jelmeztervező) – Több mint 15 táncműsorhoz tervezett jelmezeket a kaliforniai Downtown Disney-ben. Készített kosztümöket a Marvel Universe LIVE!-hoz, a Disney On Ice – A Fantázia Birodalmához és a Disney’s Phineas and Ferb: The Best LIVE Tour Ever! showjához.

 

  • Sam Doty (fénytervező) – Az ő nevéhez fűződik a Disney On Ice presents Frozen, a Disney Live! Mickey’s Music Festival, a Ringling Bros. and Barnum & Bailey® Presents Barnum Bash℠ és a Ringling Bros. and Barnum & Bailey® Presents Super Circus Heroes℠ is; 2006 óta segíti minden Feld Entertainment előadás létrejöttét. Hatalmas tapasztalata a fénytechnikát használó előadások terén, valamint felfogása a ritmus és a dallam kapcsán meghatározó szerepet játszik páratlan képességében, hogy a zenét és a mozgást átültesse a fények világába.

A Feld Entertainment vállalat

A Feld Entertainment világvezető a családi szórakoztató programok gyártásában és előadásában, amelyek felejthetetlen élményekkel gazdagítják a nézőket, és összehozzák az embereket. Az előadások között szerepel például a Monster Jam®, a Monster Energy Supercross, az AMSOIL Arenacross, a Disney On Ice, a Disney Live!, a Sesame Street Live!  és a Marvel Universe LIVE!

A Feld Entertaiment több millió családnak nyújtott már szórakozást 6 kontinens több mint 75 országában. További információért kérjük, látogasson el a feldentertainment.com weboldalra.

2019.02.01-03. Disney On Ice

Részletek

Kezdés:
február 1.
Vége:
február 4.
Összeg:
4900Ft - 19900Ft
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Budapest Sportaréna
Stefánia út 2.
Budapest, 1143 Magyarország
+ Google Térkép