Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

EHF FINAL4 WOMEN 2023

Az EHF FINAL4 WOMEN 2023-ra, azaz a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére 2023-ban immár kilencedik alkalommal kerül sor, ismét Budapesten. Az esemény helyszíne az új budapesti kézilabda aréna, az MVM Dome, amelyben 20.022 fő láthatja a világ legjobb női kézilabdázóit.

Legyen ott Ön is Európa legjobb női klubcsapatainak és játékosainak csúcsmérkőzésein és legyen részese a Bajnokok Ligája végküzdelmeinek!

Program:

  1. június 3., szombat:

elődöntők

2023. június 4., vasárnap:

bronzmérkőzés, döntő

Az EHF FINAL4 Women vitathatatlanul az európai női klubkézilabda csúcseseménye. Exkluzív és személyre szabott VIP-csomagjaink révén testközelből élheti át a győzelem és a siker ízét ügyfeleivel, partnereivel vagy barátaival; Európa legjobb női kézilabdázóit látva Budapesten, 2023-ban is.

A VIP csomagok, melyek már lefoglalhatóak, teljesen személyre szabhatók, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek az Ön igényeihez.

Minden exkluzív lehetőség megtalálható az alábbi oldalon, valamint a különböző ajánlatokról szóló részletes tájékoztató letölthető innen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a szervezők az eseményt a 2023. június 3-4-én hatályban lévő jogszabályok, esetleges járványügyi szabályok betartásával rendezik meg. Kérjük, az aktuális szabályozásról tájékozódjon az esemény előtt.

Részletek

Kezdés:
június 3.
Vége:
június 4.
Összeg:
10900 Ft - 64900 Ft
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

MVM DOME
Üllői út 131
Budapest, HU 1098 Magyarország
+ Google Térkép