Események betöltése

További Események

Five Finger Death Punch

július 5. - 20:00 | 13900Ft - 22900Ft

Esemény Navigation

A FIVE FINGER DEATH PUNCH bejelentette vadonatúj európai aréna turnéját, amelynek Budapest is része, a banda 2022. július 5-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában

Örömmel jelentjük be, hogy a hazánkban is rendkívül népszerű nu metál banda, a Hollywood Undead lesz a Five Finger Death Punch előzenekara 2022. július 5-én a Budapest Arénéban!

A 2005-ben alakult zenekar eddig közel 40 millió albumot adott el világszerte, utolsó lemezük, a New Empire vol. 2 tavaly decemberben jelent meg. Sikeres albumaik mellett vérbeli koncertzenekarról van szó, amikor csak tehetik, turnéra indulnak, akár önállóan, akár mások társaságában.

A folyamatosan együtt lógó kölyökcsapat mostanra már az egyik legnépszerűbb rockbandává vált, több mint 10 milliárdos streaming hallgatottsággal és havonta átlagosan 3 milliós Spotify hallgatótáborral.

A FIVE FINGER DEATH PUNCH a mai napig több mint 8 milliárd streaminggel és 3 milliárd videómegtekintéssel büszkélkedhet, emellett pedig csak 2018 és 2020 között több mint 1 millió koncertjegyet adott el. Ezzel jelenleg a világon a 2. legnépszerűbb rockbanda az eladások és letöltések számát tekintve, egyedül a Metallica előzi meg.

Amióta az egyik legismertebb névvé vált, a FIVE FINGER DEATH PUNCH az összes jelentős fesztiválon játszott már, és teltházas arénakoncerteket adott szerte a világban.

Debütáló albumuk, a The Way of the Fist 2007-es megjelenése óta a banda hat lemezt adott ki, amelyek mindegyike RIAA arany vagy platina minősítést szerzett. Ezenfelül a FIVE FINGER DEATH PUNCH számos amerikai és nemzetközi díjat és kitüntetést is kapott az elmúlt évtizedben.

Legutóbbi anyaguk, az F8 a világ számos rock listáján az első helyen debütált, és Top 10-be került az eladási listákon többek között az Egyesült Államokban, Ausztriában, Ausztráliában, Kanadában, Finnországban, Németországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is.

A turné VIP elővásárlási lehetősége már meg is kezdődött, a teljeskörű jegyértékesítés október 29-én, péntek reggel 10 órától lesz elérhető. A regisztrált Live Nation tagok számára szintén elérhető lesz az elővásárlási lehetőség, október 27-én 10 órától.

Részletek

Dátum:
július 5.
Időpont:
20:00
Összeg:
13900Ft - 22900Ft
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Budapest Aréna
Stefánia út 2.
Budapest, 1143 Magyarország
+ Google Térkép