Események betöltése

További Események

In Flames

május 22. - 20:00 | 10900Ft - 40800Ft

Esemény Navigation

JEGYEK

A death metál egyik legsikeresebb bandája 6 év után visszatér Budapestre! In Flames koncert 2020. május 22-én a Barba Negra Trackben!

Az In Flames 1990-ben alakult Göteborgban, és a dallamos death metál egyik megteremtőjeként vált világhírűvé. 13 stúdióalbummal, számtalan sikeres világkörüli turnéval, több millió eladott lemezzel és hatalmas rajongói bázissal az In Flames megállíthatatlan erőnek bizonyult a kemény zene területén.

Svédország vezető metál együttese soha nem torpant meg 20 éves pályafutása során. A kezdetek dallamos death metálja azóta egyedi hangzásvilággá fejlődött, amely lemezeiken is megmutatkozott, különösen az A Sense of Purpose‘, a Sounds of a Playground Fading, a Siren Charms anyagokon, vagy legújabb albumukon, az I, The Mask-on, amelynek felvételei Los Angelesben zajlottak, a többszörös Grammy-jelölt producer, Howard Benson közreműködésével. Az eredmény:  slágerlista első hely az amerikai rock listán, valamint Svédországban és Ausztriában, és második hely Németországban.

A világszerte kedvelt banda már olyan zenekarokkal turnézott, mint a Judas Priest, az Avenged Sevenfold vagy a Disturbed, miközben hatással voltak a mai népszerű rock- és metál előadókra. Az In Flames egy olyan együttes, amelyre a rajongók világszerte támaszkodhatnak, és támogatja a Jesterheads tagjait, hogy éljenek az „In Flames We Trust”, vagyis az “Erős várunk nékünk az In Flames” szerint.

A budapesti fellépésre jegyek január 24-én 11 órától kaphatók. Korlátozott számban M&G csomagok is elérhetők a koncertre.

JEGYEK

Részletek

Dátum:
május 22.
Időpont:
20:00
Összeg:
10900Ft - 40800Ft
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Barba Negra Track
Neumann János utca 2.
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Térkép