Események betöltése

További Események

Scorpions

május 30. - 20:00 | 13900Ft - 26900Ft

Akciós ülőjegyek kedvezményes áron, csak 9.900 forintért! Az akció 2022. május 19-én 9 órától május 27-én éjfélig, illetve a készlet erejéig tart, és kizárólag a megjelölt belépőjegyekre vonatkozik a 107-es és a 115-ös szektorokban. Egy vásárló maximum 4 db jegyet vásárolhat. Kattints IDE a jegyvásárláshoz.

A SCORPIONS BEJELENTI ROCK BELIEVER CÍMŰ ÚJ ALBUMÁT

ÉS 2022-ES VILÁGKÖRÜLI TURNÉJÁT

ELSŐ NAGYLEMEZÜK MEGJELENÉSÉNEK 50. ÉVFORDULÓJÁT IS ÜNNEPLIK

LAS VEGAS-I KONCERTSOROZATTAL INDUL A TURNÉ,

MAJD 6 KONCERTET ADNAK HAZÁJUKBAN, NÉMETORSZÁGBAN

A legendás rockbanda visszatér egy új albummal és egy világkörüli turnéval! 2022 februárjában a SCORPIONS megjelenteti 19. stúdióalbumát Rock Believer címmel, majd útnak indul. A járvány alatt a zenekar visszavonult szülővárosuk, Hannover stúdiójába, és új dalokon kezdett dolgozni. Klaus Meine szerint az új dalok azért olyan pörgősek és erőtől duzzadók, mint a 80 -as évekbeli albumaik, mert „úgy vettük fel a lemezt, mint egy banda egy koncerten, ugyanabban a szobában ülve, pont mint a 80-as években.”

2022 nem csak ezért lesz különleges a zenekar számára: 50 évvel korábban, 1972. január 22-én jelent meg bemutatkozó albumuk, és kezdődött meg nemzetközi karrierjük.

A SCORPIONS Rock Believer elnevezésű világkörüli turnéját Las Vegasban kezdi, ahol a csapat a Planet Hollywood Hotelben fog fellépni március 26. és április 16. között. Ezt követően átkelnek az Atlanti-óceánon, és elindulnak Európában, ahol kilenc országban játszanak, és végül hat németországi koncerttel zárnak. “Annyi energiánk volt az album rögzítésénél, és annyira jól szórakoztunk, hogy alig várjuk már, végre újra élőben játszhassunk” – mondja Matthias Jabs és Klaus Meine: “Soha nem volt még ilyen hosszú turnészünetünk, mint a járvány idején. Ez természetesen megnövelte az étvágyunkat, így most már alig várjuk, hogy visszatérhessünk a turnéra.”

A legendás csapat visszatér Magyarországra, 2022. május 30-án adnak koncertet a Budapest Arénában!

A SCORPIONS Németország első számú bandája és az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb európai rockzenekara. A mai napig a SCORPIONS több mint 120 millió lemezt adott el, több mint 5000 koncertet játszott, számtalan díjat nyert, csillagot kapott a hollywoodi Rock Hírességek sétányán, és olyan időtlen klasszikusokat készített, mint a Rock You Like A Hurricane, a Still Loving You és a “Wind Of Change”.A budapesti koncertre jegyek október 1-én 10 órától kaphatók. Az exkluzív elővásárlási lehetőség a hivatalos rajongói klub és a Live Nation tagok számára szeptember 30-án 10 órától él.

A legjobb koncertfelvételek meghallgathatók: https://Scorpions.lnk.to/LiveOnTour

Részletek

Dátum:
május 30.
Időpont:
20:00
Összeg:
13900Ft - 26900Ft
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Budapest Aréna
Stefánia út 2.
Budapest, 1143 Magyarország