Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

A KRITIKUSOK ÁLTAL IS ELISMERT, TELTHÁZAS VILÁGKÖRÜLI TURNÉ HORVÁT, NÉMET, MAGYAR, LETT, LITVÁN ÉS ROMÁN ÁLLOMÁSOKKAL BŐVÜL JÖVŐ TAVASZRA

Örömmel értesítjük a rajongókat, hogy Sting My Songs elnevezésű turnéjának még függőben lévő átütemezett időpontjai most bejelentésre kerültek, a budapesti fellépés 2022. október 27-én kerül megrendezésre a Budapest Arénában. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, nincs szükség további intézkedésre.

Abban az esetben, ha az új időpont nem felel meg Önnek, kérjük jelezze visszaváltási szándékát 2022. június 7én éjfélig a refund@funcode.hu email címen, ahol igénye beérkezte után kollegáink felveszik Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban. 

Nagyon köszönjük türelmüket és megértésüket.

Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit őszre ütemezték át.

Sting My Songs koncertje egy dinamikus show, amely a tizenhétszeres Grammy-díjas előadó pályafutása során írt legnépszerűbb dalait tartalmazza, legyen az akár Police, vagy szóló sláger. A programot a Times “mesterkurzusnak” titulálta, ahol “Sting továbbra is elképesztő előadó egy aranyba foglalt életművel”.  A Fields of Gold, a Shape of my Heart, a Roxanne, vagy a Demolition Man dalokkal történő zenei utazást a Telegraph „ritka csemegének”, a Guardien pedig Stinget „kétségtelenül páratlannak” nevezte. A rajongók hallhatják még az Englishman In New York, az Every Breath You Take és a Message In A Bottle számokat is, sok más mellett.

Az új dátumot kapott helyszíneken mindenhol Joe Sumner előadása indítja majd a koncertet.

Részletek

Dátum:
október 27.
Időpont:
20:00
Összeg:
13900Ft - 43600Ft
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Budapest Aréna
Stefánia út 2.
Budapest, 1143 Magyarország