Live Nation koncertutalvány igénylő adatlap

Kérjük az adatlapot csak abban az esetben töltse ki, ha az eredeti belépőjegye helyett inkább a Live Nation CEE Kft. által meghirdetett koncertutalványt kívánja a jövőben igénybe venni. A koncertutalvány szabályzata ezen az oldalon érhető el. Az utalvány igénylésének első lépése a vásárlási tranzakciójának beazonosítása, amelyet az alábbi adatlap kitöltésével kezdeményezhet. Minden adat megadása kötelező. Az igénylés beérkeztét követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban. Kéjük, hogy a vásárlásnál használt adatokat adja meg.

    Kérjük adja meg azt a nevet, amellyel a vásárlást bonyolította.

    Kérjük mindenképp azt az email címet használja, amelyről az eredeti vásárlást bonyolította. Amikor vásárolta a jegyet, ugyanerre az email címre küldtük a rendelés visszaigazolását, fontos hogy ez az email cím egyezzen azzal, amit itt megad.

    A tranzakciószáma megegyezik a jegyén található QR mellett jobb oldalon található ’Visszaigazoló ID’ utolsó nyolc számjegyével. Ez a szám minden, egy tranzakcióból származó jegyen ugyan az, így elég csak egy jegyet megnéznie.*

    Kérjük válassza ki, hogy melyik koncertre rendelkezik belépőjeggyel. Amennyiben az Ön koncertje nincs az alábbi listában felsorolva, úgy arra utalvány nem igényelhető.

    * A tranzakciószámot itt találod a jegyen