Általános útmutató a weboldal használatához

Főoldal

Főoldal

A főoldalon kedvünkre böngészhetünk számtalan rendezvény között. A Koncert, Könnyűzene, Színház és Egyéb menüpontok alatt találhatók kategóriáként szétválasztva az adott események. A jegyvásárlás gombbal átléphetünk a vásárlói felületre, mely rendezvényeként egyedi felülettel rendelkezik (lásd alább).

 

Az oldal alapértelmezetten magyar nyelvű. Angol nyelvű felületért az oldal jobb felső sarkában található nyelvválasztó gombbal választhatunk a nyelvek között.
Ha más rendezvényre szeretne jegyet vásárolni, az oldal bal felső sarkában található Vissza gombbal térhetünk vissza a főoldalra.

 

Jegykiválasztás:

A jegykiválasztásnak több lehetősége is van. Álló- , Ülő helyjegyek, illetve több időpontos rendezvények jegyvásárlási folyamatai az alábbi úton kivitelezhetők:

  • Állójegyek vásárlása

Állójegyek vásárlása esetén ki kell választanunk a legördülő menüből, a kívánt jegytípus mellett, a vásárolni kívánt jegyek számát. Ezután a Jegyvásárlás gombra kattintva tovább léphetünk a kosárba.

  • Ülő

Ülő jegyek vásárlása esetén kérhetünk automatikus helyválasztást, mely a színpadhoz az adott árkategórián belül a színpadhoz legközelebbi jegyet/jegyeket választja ki.

Itt választanunk kell egy jegykategóriát, illetve szektort. A szektor a jegyek árkategóriáját jelenti, amely kiválasztása után megjelennek a kedvezmények jegytípusok is a rendezvény által kínált opcióktól függően. Itt a jegytípusok mellett a legördülő menüben válaszhatjuk ki a kívánt darabszámot. Ezután a Jegyvásárlás gombra kattintva tovább visz az oldal a kosár tartalmára.

Ha mégis inkább kézzel szeretnénk kiválasztani a helyeket, megtehetjük a Kézi helyválasztás gombra való kattintással.

Kézi kiválasztás esetén a színes pöttyök jelölik a helyeket. A különböző színek különböző árkategóriáknak felelnek meg. A szürkével jelölt helyek a már foglalt helyeket jelölik. A hely kiválasztása után a kijelölt helyek sárgával jelennek meg (lásd ábra).

  • Több időpontos rendezvény esetén

Vannak rendezvények, melyek eseménysorozat keretében több napon is megtekinthetők. Először választanunk kell az Elérhető dátumok, majd az Elérhető időpontok közül a legördülő menük segítségével.

 

Kosár:

A kosár elérhetővé válik, amint megkezdjük a helyfoglalást, illetve állóhelyek esetén a jegyfoglalást. A helyfoglalás/jegyfoglalás képernyőjén megjelenik alul a kosár tartalma.

Kézzel történő helyfoglalás esetén a kosárból az X törlés gombbal törölhetők a már lefoglalt helyek.

Automatikus helyfoglalás esetén a kosár tartalmát a Rendelés törlése gombbal üríthetjük.

Fizetés folyamata

A kosárból a Fizetés gombra kattintva átléphetünk a fizetési felületre. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező! A kötelező mezők kitöltése után, melybe beletartoznak a bankkártyainformációk is és a Szerződési feltételek elfogadása is, a Rendelés véglegesítése gombra kattintva befejezhetjük a vásárlást. Itt még van lehetőség meggondolni magunk, a Rendelés törlése gombbal törölhetjük a rendelésünk, mellyel a foglalások megszűnnek.

Sikeres tranzakció esetén automatikus visszaigazoló emailt kapunk a megadott emailcímre. A jegyek kinyomtathatók a Jegyek megtekintése/nyomtatása gombra kattintva, mely PDF formátumban jeleníteni meg a kinyomtatható jegyeket.