Ticketpro Hungary Kft.

Közlemény
utolsó frissítés: 2020. április 2. 17:30

COVID-19 általános jegytulajdonosi tájékoztató

A véglegesen lemondott eseményekkel kapcsolatban az alábbi oldalakon található tájékoztató:

Jegyvásárlóink biztonsága és egészsége mindennél fontosabb számunkra, különösen olyan embert próbáló időkben, mint amit most kénytelenek vagyunk együtt átélni. Miközben a vírus és a megfékezésére hivatott egészségügyi válsághelyzet ország-, európa-, és világszerte berobbantotta magát a mindennapjainkba, kollegáink a háttérben folyamatosan egyeztetéseket folytatnak a válságkezelés irányítóival és különböző hatóságokkal, hogy mi magunk is tisztábban láthassunk, hogy mi várható az elkövetkező hetekben, hónapokban. Tesszük mindezt annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb tájékoztatást, illetve segítséget nyújthassuk a kialakult, példa nélküli helyzetről Jegyvásárlóknak, Fellépőknek, Rendezvényszervezőknek, Rendezvény helyszíneknek egyaránt.

Az elsődleges szempont egy ilyen, mindeddig precedens nélküli helyzetben a jegyvásárlóink, ügyfeleink és saját kollegáink egészségének és biztonságának garantálása. Emiatt jónéhány rendezvényt sajnos nem lehet az eredetileg meghirdetett időpontban megtartani, országszerte több száz, világszerte több tízezer rendezvény sorsa alakul máshogy, mint ahogy az eredetileg tervezve volt. A háttérben Fellépők, Ügynökségek, Rendezvényszervezők, Jegyértékesítők, Rendezvényhelyszínek, technikai lebonyolító cégek éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy ezeket a rendezvényeket a veszély elmúltával a lehető leghamarabb meg lehessen tartani. Ez, könnyen belátható, rengeteg erőfeszítést és számottevő időt igényel minden résztvevőtől, ezért külön hálásak vagyunk minden jegytulajdonosnak, hogy munkánkat türelemmel és megértéssel segíti ezekben a nehéz időkben.

Természetes, hogy rengeteg kérés, kérdés érkezik be hozzánk a jegytulajdonosok részéről, amelyet igyekszünk a lehető leggyorsabban érdemben megválaszolni. A helyzetre való tekintettel azonban arra kérünk mindenkit, hogy a személyes kapcsolatfelvétel helyett figyelje a Rendezvényszervezők és az általunk kiadott kommunikációkat, illetve az itt leírtak alapján tájékozódjon:

  • Azon rendezvények esetén, amelyeket a jelenlegi válságintézkedések nem érintenek, további teendő nincsen. Ha esetleg változás áll be a rendezvény állapotát illetően, arról tájékoztatást fogunk kiküldeni.
  • Ha egy rendezvényt az eredeti időpontban nem lehet megtartani, kérjük tartsa meg a jegyét, mert az az értékét semmiképp nem fogja elveszíteni. A háttérben a Rendezvényszervezőkkel közösen azon dolgozunk, hogy a megfelelő kompenzációs eljárási rend részleteit kidolgozzunk.
  • Amennyiben a rendezvény egy másik időpontban megtartható, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Rendezvény új dátuma minél előbb nyilvánosságra kerüljön. Kérjük figyelje az ezzel kapcsolatos közleményeket.
  • Kérjük vegye figyelembe, hogy egy-egy rendezvény elnapolásáról vagy törléséről, az esetleges új dátum véglegesítéséről a jegyen feltüntetett Rendezvényszervező dönt, és szintén a Rendezvényszervező hatáskörébe tartozik a belépőjegy felhasználásáról (ideértve annak visszaváltását is), vagy más időpontban, más rendezvényre történő felhasználás lehetőségéről döntést hozni. Szintén a Rendezvényszervező dönt a jegyek jegyvásárló általi tovább értékesítésének lehetőségéről.
  • Amennyiben további kérdése van, kérjük írjon nekünk az info@funcode.hu címre, de kérjük vegye figyelembe, hogy a beérkező megkeresések nagy száma miatt a válaszadásra a szokásosnál több időre van szükségünk. Igyekszünk minden emailt a vállalt 30 napos határidőn belül megválaszolni.

Kérjük, figyeljék a rendezvényekkel kapcsolatos kommunikációkat, és legfőképpen vigyázzanak magukra, családjukra, szeretteikre. Köszönjük az együttműködésüket, bízunk benne, hogy a lehető leghamarabb ismét találkozunk egy felejthetetlen koncert alkalmával!

Üdvözlettel

A funcode.hu jegyáruházat üzemeltető
Ticketpro Hungary Kft.