Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

További Események

Hot Wheels Monster Trucks Live

március 19. | 8900Ft - 13900Ft

A Live Nation és a Raycom-Legacy Content Company, a Mattel, Inc. (NASDAQ: MAT) partnereként hamarosan újraindítja a Hot Wheels Monster Trucks Live turnét, új kocsikkal visszatérve az élő fellépésekhez Európa-szerte. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a családi show ellátogat az európai arénákba, köztük a Budapest Arénába is, 2022. március 19-én! Minden városban választani lehet a matiné és az esti előadás között.

A Hot Wheels Monster Trucks Live NAGYBAN tér vissza, több járgánnyal, mint valaha! A vadonatúj, 4 méter magas Mega Wrex™ tornyok dinoszaurusz külsejükkel 1800 lóerőt mozgosítanak a versenyben. A turnénak ez az újdonsága biztosan a nézők egyik kedvence lesz! A rajongók megismerkedhetnek még az új Bigfoot Midwest Madness™-szel is, amely a Hot Wheels és a Bigfoot® együttműködéseként jött létre. Továbbá Race Ace™ is csatlakozik az eseménysorozathoz, újabb szörnyetegként, amely az ikonikus Hot Wheels lángnyelveket viseli.

Ez a turné továbbra is az egyetlen lehetőség a közönség számára, hogy megnézze a híres Hot Wheels Monster Trucks játékok valós, életre kelt verzióit, beleértve a visszatérő kedvenceket is – Bone Shaker™-t, Tiger Sharkot, V8 Bomber™-t és Demo Derby-t. Az előadásokon szintén látható lesz egy különleges rész az autófaló, tüzet okádó Megasaurustól és a Hot Wheels Monster Trucks Live magasan repkedő Freestyle Motocross versenyzőitől! A rajongók egyszerre élvezhetik az izgalmas akciókat és az üzemanyaggal átitatott játékosságot, mindezt felülmúlhatatlan ütközésekkel, valamint hatalmas monster truck versenyekkel és csatákkal!

A népszerű Crash Zone lehetőség minden előadás előtt két és fél órával kezdődik. Az egyedülálló élmény a rajongóknak lejutást biztosít a versenypályára, hogy közelrő láthassák a Hot Wheels Monster Trucks autók sokkoló külsejét és hatalmas méreteit! A nézők még emlékezetesebbé tehetik a napot egy adrenalinnal feltöltött VIP csomaggal, amely tartalmaz többek között egy az akciókra történő legjobb rálátást nyújtó ülőjegyet, ajándéktárgyakat, valamint egy vezetett Monster Truck túrát is!

Budapesten 2 előadás lesz látható, a matiné 11:30-kor, az esti show 18:30-kor kezdődik majd 2022. március 19-én, szombaton, a Budapest Arénában. Jegyek október 28-tól kaphatók.

A nézők és a stáb biztonsága a legfontosabb. A Mattel örömmel hozza el a nézőknek a Hot Wheels élő eseményeit, szigorúan betartva a helyi biztonsági előírásokat és szabályokat.

VIP csomagok

Hot Wheels Legend csomag:

  • Az első sorba szóló ülőjegy a 104, 105, 106, 118, 117, 116 szektorok valamelyikébe
  • Belépési lehetőség a Crash Zone-ba.
  • Látogatás a színfalak mögött, valamint találkozási lehetőség a Hot Wheels Monster Trucks sofőrökkel
  • VIP Ajándék valamint exkluzív Hot Wheels Monster Trucks turnépassz és nyakbaakasztó
  • Külön bejáraton történő belépés és ajándéktárgy vásárlási lehetőség

Hot Tickets csomag:

  • Prémium ülőjegy közel a küzdőtérhez, a 104 és 105 szektorok 2-10. soraiba
  • Hot Wheels Monster Trucks kockás zászló
  • Exkluzív Hot Wheels Monster Trucks turnépassz és nyakbaakasztó
  • Külön bejáraton történő belépés és ajándéktárgy vásárlási lehetőség

Részletek

Dátum:
március 19.
Összeg:
8900Ft - 13900Ft
Esemény kategória:

Helyszín

Budapest Aréna
Stefánia út 2.
Budapest, 1143 Magyarország